Jesi li kraljica drame? Evo kako se riješiti te "bolesti"

Foto: Miu Miu

MUŠKARCI ne vole dramu. Žene ju, s druge strane, obožavaju. Ako na dnevnoj bazi iz muhe radiš slona, vrlo lako bi mogla ostati bez dečka, koji će potražiti nekog tko nije toliko... dramatičan. Uz ovih nekoliko trikove ćeš smiriti i svoje najjače napadaje drame.
 
Duboko diši
 
Ako si sklona burnom reagiranju, uvedi u svoj život nekakav način odgađanja reakcije. Prije nego što napadneš dečka zbog nečega što je napravio, izbroji do deset. Ako još uvijek nisi smirena, broji i dalje dok potreba za divljom reakcijom ne popusti.
 
Sagledaj stvari iz više kutova
 
Najlakše je samo dramatizirati bez da procijeniš stvarno stanje stvari, ali ako želiš da se situacija popravi, nemoj sve gledati samo iz svoje perspektive. Pokušaj razmisliti kako tvoj dečko gleda na cijelu situaciju i razmisli je li možda u nekim stvarima i u pravu.
 
Biraj dramu
 
Ako se neka cura vani baca po tvome dečku a on ju ne sprečava u tome, logično je da ćeš izgubiti živce i reći mu što ga ide. Ako samo priča s nekom curom koju ne poznaješ, nemoj podivljati prije nego što sakupiš sve potrebne informacije.
 
Ne pretpostavljaj - pitaj
 
Postoje cure koje su započele velike svađe s dečkom jer je pričao s curom za koju se ispostavilo da mu je sestrična. Prije nego što kreneš u napad, budi sigurna da djeluješ u skladu s činjenicama, a ne pretpostavkama.