Jessica Alba zna u kakvim hlačama nećete proći nezamijećeno ove jeseni

Foto: Broad Image, Instagram

OSIM što izgleda besprijekorno i što vodi izuzetno uspješnu beauty kompaniju Honest Beauty, glumica svoje pratitelje gotovo na dnevnoj bazi inspirira svojim modnim odabirima. 

Jessica je uvijek u korak s trendovima, čak i kada je riječ o ležernim odjevnim kombinacijama, a da zna kako stilizirati i nove, gotovo neviđene trendove, dokazala je u suradnji s vrlo popularnom modnom influencericom Camillom Coelho koja je ove godine lansirala vlastiti brend odjeće Camilla Coelho Collection. 

Komadi ovog brenda prodaju se rekordnom brzinom, a to i ne čudi s obzirom na to da Camilla svoje komade dizajnira po uzoru na modele luksuznih modnih kuća. 

Jessica i Camilla na IGTV videu na Instagramu su pokazale kako stilizirati, između ostalog, hlače ravnog kroja s upečatljivim leopard uzorkom. 

Obje su birale jednostavne, klasične komade poput bijelog sakoa i crnog crop topa jer je ovaj par hlača sam po sebi izuzetno upečatljiv i garantira pažnju gdje god se pojavite. Životinjski uzorak je i ove godine vrlo popularan, a u jesenskim danima će se komadi poput ovog u zemljanim tonovima sjajno uklopiti u sve odjevne kombinacije.

Osim upečatljivog uzorka, hlače imaju decentan zlatni odsjaj koji im daje završni dodir i dodatnu dozu elegancije. 

Inače, hlače su dostupne u internetskoj trgovini Revolve, a njihova cijena je 188 dolara, što je otprilike 1200 kuna.