Još jedan reper u obitelji? Kendall Jenner i A$AP Rocky uhvaćeni na romantičnoj večeri u Parizu

Foto: Twitter, Topshop, Mr. Porter, Splash News

KLAN Kardashian-Jenner doista voli repere.


Kim Kardashian udana je za Kanyea Westa, Kylie Jenner ljubila je ili još ljubi repera Tygu, iako je se u posljednje vrijeme često povezuje s manje poznatim reperom PartyNextDoor-om, Khloe Kardashian neko je vrijeme ljubila Frencha Montanu, a čini se i kako 21-godišnja Kendall dijeli ljubav prema reperima.



Iako se dugo šuškalo kako ljubi košarkaša Jordana Clarksona, s kojim je snimljena već nekoliko puta, Kendall je nedavno u Parizu uhvaćena na romantičnoj večeri s A$AP Rockyjem.



Par je uhvaćen zajedno prošloga petka, kada ih je obožavatelj snimio na ulicama čarobnog Pariza, gdje se trenutno održava Fashion Week, na kojem Kendall nosi revije.



Za tu priliku, mlada se manekenka odučila za visoke, kožne čizme, kratke traper hlače i kariranu jaknicu, dok je reper bio u puno ležernijem izdanju. Dobro raspoloženi duo kasnije je viđen i u Cartel klubu, gdje su se zabavljali dugo u noć.



Repera se nedavno moglo vidjeti i na predstavljanju njezine kolekcije za brend PacSun, a bolje upućeni izvori tvrde kako su bliski prijatelji već mjesecima, obzirom da se Kendall često može vidjeti i u društvu košarkaša Clarksona, s kojim je i prošloga tjedna tulumarila u noćnom klubu 10AK-u.



Navodno je Khloe bila ta koja ih je upoznala te inicirala da izađu na spoj, no mlada manekenka nikada nije puno pričala o svom privatnom životu, posebno ne o ljubavi pa nitko ne može sa sigurnošću reći što se tu događa.