Justin Bieber odbio pjevati "Despacito", obožavatelj ga gađao u glavu

Foto: Instagram

JUSTINOVI fanovi poprilično su opasni.

Radi se o mlađahnom kanadskom pjevaču Justinu Bieberu koji niže hit za hitom, a posljednji "Despacito" obara sve rekorde slušanosti.

No Justin je na nedavno održanom Summerburst Festivalu u Stockholmu odbio otpjevati spomenutu pjesmu, objašnjavajuću okupljenom mnoštvu kako ne zna riječi, kad mu je odjednom nešto veliko krenulo prema glavi.

 

Nepoznati objekt iz publike bacio je neki očito gnjevni obožavatelj koji nije mogao podnijeti da svoju ljetnu himnu neću čuti uživo, no srećom, pjevač se izmaknuo na vrijeme.

"Ne znam riječi, ne mogu to pjevati", čuje se na kratkom videu s koncerta, prije nego što se incident dogodio. Iako je nemili događaj bio prije dva dana, još se ne zna što je bilo s obožavateljem, ako se on tako uopće može nazvati.

No činjenica je kako je Justin obožavateljima rekao istinu, zašto ne može pjevati pjesmu, jer je nekoliko dana ranije, tijekom nastupa uživo, zaboravio riječi pa je počeo vikati "bla bla bla", što je izazvalo veliku internetsku raspravu o tome kako je latino zajednica eksploatirana u glazbenoj industriji.

Pjesma originalno pripada latino pjevaču Luisu Fonsiju.