Justin, John i Cristiano: Frajeri o čijim se mišićima najviše pričalo prošlog tjedna

Foto: Instagram, GQ, Paramount Pictures

MI cijenimo svaki trud.

Iako je prošloga tjedna nastalo puno više golišavih fotografija slavnih frajera, ove tri su nam nekako najviše zapele za oko.
 
Radi se o glumcu Johnu Krasinskom, pjevaču Justinu Bieberu te nogometašu Christianu Ronaldu, koji su se cijelom svijetu pohvalili svojim mišićima na trbuhu.
 
21-godišnji Justin Bieber njima se pohvalio na Instagramu, u nizu selfie-ja iz kupaonice, a osim mišićima i brojnim tetovažama, pjevač je pokazao i novu, ljubičastu boju kose. "Povratak u teretanu", napisao je ispod slika, no možda ne bi bilo loše da razmisli i o povratku frizeru.
 
 
Glumac John Krasinski transformirao se za potrebe filma "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi", a njegova promjena izazvala je lavinu pozitivnih komentara među obožavateljicama. Kako je sam otkrio, trenirao je dva puta na dan, pet dana u tjednu i tako nekoliko tjedana. Svaka čast!
 
 
Nogometaš Cristiano Ronaldo već je godinama prvi vrhu ljestvice najsexy frajera na svijetu, a zašto je to tako, pokazao je i na najnovijoj naslovnici časopisa GQ, na kojoj se našao u klinču s manekenkom Alessandrom Ambrosio. U crvenim uskim gaćicama, Cristiano je pokazao sve svoje čari, kojima ne bi odoljela niti jedna žena.
 
 
Što kažete na dečke?