Kad ne znate kako se dobro obući, ukradite stilski trik od Salme Hayek

Foto: Splash News

PONEKAD je najbolja odluka igrati na sigurnu kartu.

51-godišnja glumica Salma Hayek s pravom se smatra jednom od najljepših žena u Hollywoodu, ali i na svijetu, a i u šestom desetljeću privlači pozornost svojom ljepotom.
 
 
Ljepoti meksičke glumice zasigurno pridonosi i skladan poslovni i ljubavni život, a glumica je sreću pronašla u francuskom milijarderu Françoisu-Henriju Pinaultu s kojim se zaručila davne 2007. godine, a vjenčala dvije godine kasnije na čak dvije ceremonije - na Valentinovo u Parizu, a kasnije i u čarobnoj Veneciji.
 
 
François-Henri vlasnik je vrlo uspješne kompanije Kering koja ispod sebe ima luksuzne modne kuće kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni pa glumica doista ima velik izbor što odjenuti, no vrlo je često na glasu kao jedna od najgore odjevenih.
 
 
Uvijek je doduše izvuče njezina bezvremenska ljepota, no u posljednje vrijeme glumica kao da je zaposlila ili promijenila stilista, a tko zna, možda je samo shvatila da joj ne ide kombiniranje različitih boja i uzoraka pa je odlučila napokon igrati na sigurnu kartu, a ona se zove crna boja.
 
 
Drugo joj je ime "boja s kojom baš nikada ne možete pogriješiti", a nekoliko njezinih posljednjih kombinacija bile su takve od glave do pete, a opet zanimljive, zbog čega se nadamo kako će glumica i u budućnosti prestati eksperimentirati s komadima koji joj ne stoje kako bi trebali.
 
 
 
Crna je vječna klasika, u njoj izgledamo vitkije i kao što smo već otkrili - s njom nema mjesta za modne pogreške. Zato je i volimo!