Kakav duo! Skockane prijateljice održale modnu lekciju na zagrebačkoj špici

Foto: Luka Šangulin/Index

ZAGREBAČKA špica mjesto je na kojem iz vikenda u vikend pronalazimo hrpu modne inspiracije, a da biste se istaknuli na njoj trebate se zbilja potruditi ili jednostavno imati modu u malom prstu.

A vjerujemo da je s frendicama koje su proteklog vikenda svojim outfitima plijenile pažnju na Cvjetnom trgu u pitanju ovo drugo. Iako su se obje tip-top skockale, poigrale su se kombinacijom trendova i modnih klasika, a osim što su mamile poglede, svima su održale i lekciju iz stila.

Jedna u potpuno crnom izdanju, druga u crno-bež kombinaciji, obje su složile zanimljive stajlinge u kojima su pazile na sve detalje, a potvrdile su da i da je moguće istaknuti se u masi i u neutralnim bojama.

Obje su se odlučile za kapute klasičnog kroja, a jedan od ova dva modela svaka bi žena trebala imati u ormaru. Djevojka u bež kaputu nosila je crnu košulju i traperice iste boje te trendi kaubojske čizme, dok je njezina prijateljice pokazala gole noge u kombinaciji dugačkog džempera, minice i visokih crnih čizama. 

Točka na "i" oba stajlinga bili su klasični šeširi, modni dodatak koji je i ove jeseni preplavio ulice svjetskih modnih metropola, ali i Zagreb.