Kakav otac, takva - kći! Lenny i Zoë Kravitz ukrali show na modnoj reviji

Foto: Getty Images

ROCK zvijezda Lenny Kravitz osim po glazbi poznat je i po svojem seksepilu koji s godinama ne blijedi, ali i po osebujnom stilu koji je naslijedila i njegova kći Zoë.

A da su u paru pravi mamac za poglede, otac i kći su potvrdili na reviji modne kuće Saint Laurent u sklopu Tjedna mode u Parizu na kojoj su se pojavili zajedno i ukrali show.

Embed from Getty Images

Oboje su za ovu prigodu obukli kreacije domaćina večeri. Lenny je nosio crno odijelo s prugastim sakoom i crnu košulju s bijelim okomitim prugicama kojoj je dao vlastiti potpis tako što je raskopčao nekoliko prvih gumba i pokazao djelić svojih prsa na koje je dodatnu pažnju skrenuo i njegov lančić. Na nogama je nosio crne cipele s kopčom te je izostavio čarape, a još jedan detalj koji se istaknuo u njegovom outfitu bila je bijela maramica u džepu sakoa.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Zoe je složila nešto ležerniji, ali upečatljiv stajling s trapericama, srebrnom metalik bluzom u kojoj je otkrila djelić trbuha i odličnim crnim sandalama s tankim trakicama.

Embed from Getty Images

Ocu i kćeri ovo nije prvi put da se zajedno pojavljuju na nekom događaju, dapače, Zoë Lennyja prati na crvenom tepihu još odmalena. Jedan od njihovih najpamtljivijih zajedničkih trenutaka bio je na dodjeli nagrada MTV VMA 1997. godine kada su se uskladili u kožnim jaknama, a Zoë je tada imala samo 8 godina.

Embed from Getty Images

Podsjetimo, Lenny je Zoë dobio dok je bio u braku s glumicom Lisom Bonet od koje se razveo 1993. godine, ali je s njom ostao u dobrim odnosima te je čak postao i odličan prijatelj s njezinim sadašnjim suprugom, glumcem Jasonom Momoom.

Embed from Getty Images