Karleuša javno prozvala Arianu Grande za kopiranje stajlinga

Foto: Instagram

SRPSKA pjevačica Jelena Karleuša ponovno je optužila jednu od svjetski poznatih zvijezda za kopiranje stajlinga.

Nakon Rihanne, koju je optužila za kopiranje u 2015. godini, Beyoncé, koju ne prestaje optuživati već godinama, te Kim Kardashian, koju je također više puta prozvala, Karleuša je odlučila "na red pozvati" i Arianu Grande, i to zbog haljine koju je u nedjelju navečer nosila na dodjeli nagrada Grammy. 

Ispod niza fotografija koje je objavila Karleuša je objasnila da je njezina haljina iz listopada prošle godine te da ju je posebno za nju napravila dizajnerica Amina Hasanbegović. Dodala je da nije u redu to što je jedan veliki dizajner poput Giambattiste Vallija potpuno iskopirao dizajn druge dizajnerice.

Ovom je objavom podijelila svoje pratitelje. Dok su je neki podržali i rekli da je ona prava trendseterica i da joj to priznanje rijetki odaju, drugi su istaknuli da haljine nisu iste, da Ariana ni ne zna tko je ona i da prestane s optužbama slavnih osoba kako bi dobila pažnju. 

Inače, Karleušine su prozivke prije nekoliko godina došle i do američke voditeljice Wendy Williams koja je dio emisije posvetila usporedbama outfita zbog kojih je Karleuša prozvala Beyoncé i Kim Kardashian.