Kate Moss nagradu za modnu ikonu preuzela u prozirnoj haljini i bez grudnjaka

Foto: Getty Images, Broad Image

POČETAK Tjedna mode u New Yorku tradicionalno je obilježila dodjela nagrada Daily Front Row Fashion Media Awards kojoj su prisustvovale brojne slavne face iz svijeta mode i šoubiza.

No na crvenom tepihu najviše se istaknula Kate Moss koja je svojim stajlingom obranila laskavu titulu modne ikone godine koja joj je dodijeljena. Manekenka je nosila dugačku crnu poluprozirnu haljinu s baršunastim tigrastim uzorkom koji nije uspio prekriti činjenicu da ispod ne nosi grudnjak.

Kate je tako na crvenom tepihu ponosno pokazala bradavice, ali i crne gaćice koje je odjenula ispod haljine te je dokazala da je i dalje ona ista divlja djevojka koja je žarila i palila pistom u devedesetima.

Look je upotpunila lakiranim kožnim remenom za struk, a na nogama je nosila jednostavne crne sandale s dva remena i visokom petom koje su postale najpopularniji odabir slavnih dama na svečanim eventima.

Osim Kate, na dodjeli nagrada zablistale su i pjevačica Zendaya, manekenke Emily Ratajkowski i Halima Aden te plus-size model Ashley Graham, a njihove stajlinge možete pogledati u nastavku.

Zendaya

Embed from Getty Images

Emily Ratajkowski

Embed from Getty Images

Halima Aden

Embed from Getty Images

Ashley Graham

Embed from Getty Images