Kate Moss otkrila trik zbog kojeg je bila u trendu čak i uz mali budžet

Foto: EPA

JEDNA od glavnih stilskih ikona, legendarna Kate Moss, u nedavnom je intervjuu za The Guardian otkrila da je u dobi između 14 i 19 godina imala poprilično malen budžet za šoping. 

No kako je posao zahtijevao od nje da se oblači trendi i da izgradi svoj prepoznatljiv stil, Kate je odlučila to i učiniti, ali na svoj način. 

"U tinejdžerskim godinama svu sam svoju odjeću kupovala u second hand trgovinama. Ne biste vjerovali kakvi se komadi tamo mogu pronaći za smiješnu cijenu", rekla je Kate. 

Osim toga, napomenula je da je unatoč vrlo ograničenom budžetu, birala samo kvalitetne materijale i odjeću koja je bila u trendu i pristajala njezinom stilu. Sada Kate i sama donira svoju skupocjenu odjeću second hand trgovinama jer zna koliko je ona prije priželjkivala dobru, a jeftinu garderobu. 

Ono što je manekenka savjetovala svima koji se odluče za kupovinu u second hand trgovinama je da budu strpljivi, biraju kvalitetne materijale, ne obraćaju pozornost na određenu marku, već na sam komad odjeće te da uzmu u obzir moguće prekrojavanje.

Ako vam je potreban još koji savjet za kupovinu u second hand trgovinama, više o toj temi pročitajte OVDJE