Kendall Jenner tako dobro nosi frizuru koju se vi ne usudite

Foto: REX, Instagram, Getty

BAŠ poput Audrey Hepburn.

Na Tjednu mode u Parizu, koji se održava ovih dana, jedna od glavnih zvijezda svakako je i Kendall Jenner, koja nosi baš sve glavne revije, od Diora i Givenchyja do Chanela.
 
 
A upravo je na partyju nakon Diorove revije, Kendall nosila i "baby šiške", baš poput Audrey Hepburn nekad, na koju je neodoljivo podsjećala. S crnim naočalama, crvenim ružem na usnama te s najboljom prijateljicom Bellom Hadid pod rukom, Kendall se zabavljala dugo u noć.
 
 
Iako su šiške lažne, Kendall je još jednom dokazala svoju moć transformacije, a sve što isproba, koliko god bilo neuobičajeno u današnje vrijeme, ona tako dobro nosi.
 
 
No, ako niste sigurni da li bi vam ovaj look stajao, možda da isprobate ipak nešto ovako:
 
 
Za ovu frizuru također nije potrebno zvati frizera, a postupak je vrlo sličan, kao i kod baby šiški. Samo skupite kosu u u visoku punđu te pustite nekoliko pramenova da vam padaju niz lice, a slobodno ih možete pričvrstiti uz pomoć ukusnica da padaju baš ondje gdje želite.

Jedina je razlika u tome što ćete baby šiške dobiti tako što ćete krajeve svoje kose namjestiti malo iznad polovice čela, dok punđica ponovno mora biti vrlo visoko. Poigrajte se i vidite što vam najbolje stoji.