Khloe Kardashian se vratila svojoj prirodnoj boji kose i oduševila obožavatelje

Foto: Instagram

KHLOE Kardashian već godinama njeguje platinasto plavu kosu koja joj pristaje kao da je s njom rođena, no sada se, nakon dugo vremena, odlučila vratiti svojoj prirodnoj boji.

Za potrebe snimanja kampanje za novu kolekciju parfema brenda njezine sestre Kim KKW Beauty, Khloe je ponovo postala brineta, a svojom novom/starom bojom kose je očarala obožavatelje.

Na fotkama za kampanju pozirala je sa sestrama Kim i Kourtney, a sve tri izgledaju sjajno s voluminoznim kovrčama. No, ako je suditi prema komentarima ispod fotki, preostale dvije Kardashianke gotovo nitko nije doživio i svi su se fokusirali na Khloe te su je obasuli komplimentima na račun njezine smeđe kose.

Vidno iznenađena, Khloe je na komplimente reagirala na svojem Twitteru, gdje je otkrila i istinu o svojoj novoj boji kose.

"O moj Bože, svi su oduševljeni mojom smeđom perikom. Tko bi rekao?" napisala je Kardashianka na Twitteru i priznala da se ipak nije odlučila na trajnu promjenu. No s obzirom na brojne pozitivne reakcije na njezinu smeđu kosu, možda se sada i zaista poželi vratiti svojoj prirodnoj boji.