Kim Cattrall iznenadila rijetkim pojavljivanjem s dečkom na crvenom tepihu

Foto: Broad Image, EPA-EFE

GLUMICA Kim Cattrall svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti pa je bilo pravo iznenađenje vidjeti je s dečkom na crvenom tepihu.

Popularna Samantha Jones iz serije Seks i grad od 2017. godine u vezi je s trenerom govorništva Russellom Thomasom s kojim se ove srijede pojavila na otvorenju Filmskog festivala Tribeca u New Yorku. Zagrljeni, nasmijani i očigledno jako zaljubljeni, na crvenom tepihu nisu se mogli suzdržati od dodira zbog čega su bili u centru pažnje.

A iako je inače jako samozatajna oko svog ljubavnog života, Kim je jednom prilikom ispričala kako je upoznala Russella.

"Upoznali smo se kad smo oboje radili na BBC-ju i odmah smo se svidjeli jedno drugom. Zapratio na Twitteru pa sam i ja njega, a zatim mi je poslao poruku i tako je sve krenulo. Sve je bilo jako moderno i jednostavno", otkrila je glumica u intervjuu za časopis Glamour 2018. godine.

A osim samom pojavom na crvenom tepihu, Kim nas je iznenadila i svojim outfitom za event. Od glave do pete u crnoj boji i zakopčana do grla, glumica je izgledala opušteno i chic, a poprilično čednim izdanjem ogradila se i od usporedbi sa Samanthom Jones koje je inače jako živciraju o čemu je progovorila u nekoliko navrata.