Kim Kardashian podržala dizajnera koji ju je uvrijedio i razljutila obožavatelje

Foto: Instagram

NOVA godina, novi skandali vezani uz obitelj Kardashian-Jenner.

Ovaj put korisnike društvenih mreža razljutila je najpoznatija članica obitelji, starleta Kim Kardashian West, i to jednim svojim Instagram Storyjem. 

Starleta je iskazala podršku kontroverznom dizajneru Stefanu Gabbani koji je, osim što je nedavno izvrijeđao Selene Gomez i kinesku kulturu, javno iskazao i svoju mržnju prema Kardashiankama.

"Najjeftiniji ljudi na svijetu", napisao je Stefano ispod jedne fotke Kris, Kendall, Kylie i Kim na Instagram fan profilu. Kim to, očigledno, nije vidjela, jer se sada na svojem Instagramu pohvalila poklonima koje je dobila upravo od modne kuće Dolce & Gabbana. 

Kada su to vidjeli njeni obožavatelji, odmah su odlučili reagirati na društvenim mrežama.

"Kim, imaš platformu, imaš glas, imaš utjecaj. Koristi to kako bi educirala, a ne odobravala. Da, ovo se odnosi na Dolce & Gabbana", napisao je jedan korisnik Twittera. 

 

"Strašno sam razočaran u Kim jer promovira Dolce & Gabbanu u svojim Instagram Storyjima. Odbijam podržavati rasiste koji napadaju one koji se s njima ne slažu. Nikada neću prijeći preko njihovog neznanja i mržnje, a isto očekujem i od onih s velikim utjecajem", još je jedan od komentara. 

Čini se kako je ovaj put Kim uočila pogrešku koju je napravila jer je ovaj Instagram Story uklonila samo sat vremena nakon objave.