Kim Kardashian priznala koliko je patila zbog outfita na Met Gali

Foto: Getty Images, EPA-EFE

KOLIKO je daleko Kim Kardashian spremna otići da bi izgledala dobro, dokazala je svojim outfitom na ovogodišnjoj Met Gali.

Starleta se na najvećem modnom događaju godine pojavila u pripijenoj haljini mokrog izgleda s potpisom legendarnog Thierryja Muglera koja je istaknula njezin nikad uži struk zbog čega se u javnosti nagađalo da je izvadila nekoliko rebara.

Kasnije se ispostavilo da ipak nije otišla toliko daleko već da je nosila korzet i da je uoči eventa išla na lekcije disanja u njemu kako bi ga mogla maksimalno stegnuti.

No unatoč dobroj pripremi, Kardashianka je u novom intervjuu za Wall Street Journal Magazine konačno priznala da je na Met Gali jedva disala i da je to bilo jedno od najbolnijih iskustava u njezinom životu. 

"Nikada u životu nisam osjetila takvu bol. Imam fotografije udubljenja koje je korzet ostavio na mojim leđima i trbuhu", otkrila je Kim, no spomenute fotke je ipak zadržala za sebe.

Kardashianka je nedavno na svojem Instagramu otkrila i da već desetak godina svaki dan šminka cijelo tijelo kako bi prekrila ožiljke od psorijaze na koži, a više o tome možete pročitati OVDJE.