Kim objavila popis svojih celebrity neprijatelja kojima šalje poklone za Valentinovo

Foto: Getty, Instagram, Twitter

KIM Kardashian očito se drži izreke: "Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže."
 
Zato je ovog Valentinova odlučila poslati poklone svim svojim prijateljima, ali i brojnim celebrity neprijateljima te "hejterima" koje je stekla tijekom godina. Starleta je na Instagramu objavila popis osoba kojima će povodom Dana zaljubljenih poslati svoj novi parfem, a na njemu su se, uz obitelj i prijatelje, našli neki od njenih "krvnih" neprijatelja , uključujući i Taylor Swift.
 
 
Pokušaj izglađivanja odnosa ili provokacija? S Kim nikada ne možemo biti sigurni, no ovom gestom definitivno je poklopila svima čija je imena ispisala na plavim papirićima. Vjerni obožavatelji sigurno su već primijetili da su tamo ispisani samo njeni neprijatelji, a najviše odskače ime Taylor Swift s kojom su se starleta i njen suprug Kanye West "zakačili" nekoliko puta, a posljednji put 2016. zbog njegovog spota za pjesmu "Famous" u kojem se pojavila Taylorina dvojnica.
 
 
Na Kiminoj plavoj listi je i Blac China, bivša djevojka njenog brata Roba Kardashiana koja je, nakon što ga je napustila, zaratila s cijelom obitelji. Tu su i najžešći kritičari njenog golišavog selfija iz 2016. godine: Pink, Chloe Grace Moretz, Piers Morgan i Bette Midler.
 
 
Sharon Osbourne dobit će Kardashiankin parfem za Valentinovo jer ju je nazvala prostitutkom, a Sarah Michelle Gellar, Janice Dickinson i ostala imena na plavim papirićima tu su jer su javno kritizirali starletu. 
 
 
Paris Hilton, koja više nije na listi njenih neprijatelja, već je dobila od Kim svoj poklon za Valentinovo, a ovakav isti paketić stiže i svima ostalima na listi: