"Koja je mladenka?": Na vjenčanju prekršila važno pravilo i razljutila internet

Foto: Facebook

POSTOJE brojna modna pravila za gošće na vjenčanju oko kojih se lome koplja.

Primjerice, ne smatraju svi da je neprimjereno nositi crno ili pokazati previše gole kože, no oko jednog pravila se većina slaže. Kao što pretpostavljate, tiče se bijelih haljina koje bi gošće na vjenčanju trebale izbjegavati u širokom luku jer bi mladenka jedina trebala zasjati u bijelom. 

Ipak, neke žene zanemaruju i to pravilo, zbog čega na društvenim mrežama postoje stranice na kojima se posramljuju takve gošće, a jedna takva situacija sada je posebno razbjesnila internet. Naime fotka koja je objavljena na Facebook stranici That's It I'm Wedding Shaming postala je viralna jer se jedna gošća na vjenčanju prijateljice pojavila u haljini koja izgleda kao vjenčanica, prenosi The Sun Online.

"Koja je mladenka?" zapitali su se mnogi ispod fotke na kojoj gošća pozira s mladencima u bijeloj haljini sirena kroja, a uslijedila je lavina kritika na račun njezinog neprimjerenog odabira. Neki su čak komentirali da izgleda i bolje od mladenke, što su također osudili i nijedan od preko 150 komentara koji su joj uputili ispod objave na spomenutoj Facebook stranici nije pozitivan.

Komentari nisu bili puno drugačiji ni ispod fotografije na kojoj pozira pred crkvom okrenuta leđima i također izgleda kao mladenka.

Što vi mislite? Je li odzvonilo i ovom pravilu odijevanja za vjenčanja ili se radi o nepoštovanju mladenke?