Komad kojim je španjolska kraljica još jednom dokazala da je i kraljica stila

Foto: Splash News, Instagram

SLUŽBENO je: baš svi su ludi za odijelima.
 
A kada se i španjolska kraljica pojavila u ovom komadu, bilo je jasno da je žensko odijelo zaludjelo baš sve žene - od kraljevskih dvorova do "običnih pučanki".
 
 
Radi se o kraljici Letiziji koja opravdano slovi za jednu od najljepših i najbolje odjevenih dama, a čak i kada nosi kožne tajice, polazi joj za rukom izgledati otmjeno što nije nimalo lak posao, složit ćete se.
 
 
Tako je jučer lijepa kraljica oduševila javnost i modnu struku elegantnim odijelom u vatrenoj crvenoj boji koja joj je jedna od omiljenih jer se cijele zime nije odvajala od statement kaputa u ovoj prekrasnoj boji, kao ni visokih čizama od brušene kože. Zna kraljica kako u crvenoj baš svi izgledamo još atraktivnije.
 
 
 
Ženska odijela ovog su proljeća modni imperativ, a već ih naveliko nose i poznate Hrvatice, ali i holivudske zvijezde te modne blogerice.
 
 
A ako se ne usudite nosite jedno u ovako upečatljivoj boji, s jednim crnim baš nikada nećete pogriješiti, a radi se o vječnoj klasici koju ćete moći nositi i za nekoliko godina u baš svim prilikama.
 
 
Drugim riječima, s odijelom baš nikada nećete pogriješiti, unatoč činjenici da se radi o komadu koji će vas koštati nekoliko stotina kuna. No u neke se stvari baš uvijek isplati uložiti.