Kombinaciju Marka Grubnića niste vidjeli na niti jednom muškarcu dosad

Foto: Instagram 

POZNATI domaći stilist ne boji se eksperimentirati s modom.
 
A Marko Grubnić posebno je slab na dizajnerske krpice, zbog čega uvijek prvi zna koji će komadi biti hit u nadolazećoj sezoni. Tako je sada zavirio u kolekciju poznatog kanadskog modnog dvojca Dsquared i predstavio jedan od najodvažnijih trendova jeseni pred nama - muške traperice s polusuknjom ili, kako ih je Grubnić opisao u komentaru, "statement jeans".
 
 
Traperice mrkva kroja, koje su do pola prekrivene plisiranom crnom suknjom, jedan su od najčudnijih odjevnih komada koje smo dosad vidjeli i uopće ne znamo kako bismo ih nazvali. Odvažni Marko iskombinirao ih je s običnom bijelom košuljom, lakiranim crno-bijelim cipelama te clutch torbicom jer je znao da s ovakvim hlačama(?) ostatak outfita može biti neutralan.  A ako vas je slučajno zanimalo, evo i kako ovaj neobični odjevni komad izgled iz drugog kuta:
 
 
Je li Grubnić pokrenuo trend, pokazat će vrijeme. Možda ćemo uskoro posvuda viđati muškarce u ovom odjevnom komadu, samo se nadamo da će do tada netko smisliti prikladan naziv za njega.