Kreće snimanje 2. sezone serije "Scream Queens" u kojoj bi se mogao pojaviti i Harry Styles

Foto: Instagram, FOX

NAPETA horor komedija "Screem Queens" vratit će se na male ekrane s drugom sezonom.

Prva sezona, puna slavnih osoba, umorstava, čudnog smisla za humor i odlične mode, oduševila je publiku diljem svijeta i zahvaljujući visokim brojkama gledanosti zaslužila još jednu sezonu.

Kako izvještava TV.com, u novoj sezoni ponovno će glumiti Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Keke Palmer, Abigail Breslin, Billie Lourd, Niecy Nash i Glenn Powell. Ariana Grande i Nick Jonas, koji su se već pojavljivali u ulozi duhova, za sada nisu najavljeni za drugu sezonu.



Ipak, u nove epizode mogao bi dolutati jedan slavni frajer iz Velike Britanije - Harry Styles!

Ovu informaciju proširila je Lea Michele, koja glumi jednu od glavnih uloga u ovoj seriji, no sa seta još nije ništa potvrđeno.

SPOILER ALERT: Što će se događati u 2. sezoni serije "Scream Queens"?

Nakon što su tri Chanelice završile u sanatoriju, oporavljene se vraćaju na scenu. Upisuju se u medicinsku školu koju zatim kupuje omražena dekanica Munsch, koju igra Lee Curtis.



U živote ovih razmaženih cura vraća se i policajka Denise Hemphill, koja je sada promovirana u FBI agenta te istražuje novo umorstvo koje ima veze i s prošlim ubojicom, Crvenim Vragom čiji se identitet otkrio na kraju 1. sezone.

Kada će krenuti prikazivanje novih epizoda, još se ne zna.