Kylie Jenner zasjenila sestre haljinom koja savršeno naglašava obline

Foto: x17, Instagram

IAKO su je proslavile njezine pune usne, Kylie Jenner kod žena diljem svijeta izaziva zavist i svojom figurom pješčanog sata.

Unatoč tome što mnogi izvori bliski obitelji Kardashian-Jenner potvrđuju da se Kylie podvrgnula operacijama kako bi postigla savršene proporcije, ova mlada milijarderka to još uvijek negira. 

Bilo kako bilo, Kylie obožava pokazivati svoju besprijekornu siluetu, a to je učinila i na sinoćnjoj večeri sa svojom obitelji odjenuvši usku nebeskoplavu haljinu koja je savršeno istaknula njezin uski struk i bujne bokove. 

Njezine su se sestre Kim i Khloe odlučile za monokromatska izdanja baš poput njihove majke Kris, što je mladoj Kylie dalo dodatnu priliku da se posebno istakne. 

 

Nedugo nakon Kylie, Kim, Khloe i Kris, na večeru je stigla i najstarija sestra ove slavne obitelji, Kourtney, koja je nosila predimenzionirani kožni kaput i široke crne hlače. Na večeri se nije pojavila jedino Kendall, koja se, sudeći po njezinom Instagram profilu, već priprema za nadolazeće Tjedne mode.