Lana Jurčević i Kim Kardashian zaljubljene su u iste štikle

Foto: Splash, X17, Instagram
 
POPULARNA domaća pjevačica i reality zvijezda imaju jako sličan stil.
 
Osim što obje najviše vole pripijene, izazovne komade, povezuje ih i velika ljubav prema štiklama, posebno prema jednom paru, kojeg ovih dana Lana Jurčević ne skida s nogu.
 
 
Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira samo u predimenzioniranom sakou, no s izazovne kombinacije pažnju su skrenule njezine prozirne cipele. Iste je nosila i nekoliko dana prije, u kombinaciji sa svilenim ružičastim kompletom.
 
 
A sada znamo na što je mislila Lana kada je pjevala "Ja sam tvoja Kim Kardashian" jer reality zvijezda ima iste takve cipele i također ih je nosila u nekoliko prilika.
 
 
Trend prozirnih štikli započeo je modni dizajner Raf Simons, nastavio Kanye West, no za njihovu popularnost definitivno su najzaslužnije Kardashianke. 
 
Khloe Kardashian
 
Još jedna pionirka ovog trenda je, vjerovali ili ne, španjolska kraljica Letizia, koja ih je nosila još 2015. godine. Kraljica Letizia često plijeni pažnju svojim modnim odabirima te je nazivaju "španjolskom ikonom stila", a sada nam je jasno i zašto.
 
 
Danas i high street brendovi maju svoje varijante prozirnih cipela te više nisu toliko kontroverzne. Njihove čari natjerale su žene da promijene mišljenje oko ovog trenda jer ništa ne izdužuje noge tako dobro kao prozirne cipele.