Laskave i udobne: Hlače koje ćete ove godine sigurno poželjeti u svom ormaru

Foto: Instagram

HLAČE su jedan od onih odjevnih komada čija kupovina mnogim ženama zadaje glavobolju.

No ove godine možete zaboraviti na takve šoping muke jer u modi su hlače koje laskaju svima. Da sve bude još bolje, riječ je i o jednom od najudobnijih trendova u posljednje vrijeme, pa smo sigurni i da će "eksplodirati". A riječ je o hlačama ravnih i širih nogavica, sa supervisokim strukom koje obično dolaze i s remenom te tako dodatno naglašavaju najuži dio tijela i čine vas vizualno vitkijima. Bolje ne može, zar ne?

Dolaze i u raznim tkaninama, od vune preko samta do svile, kao i u jednobojnim te varijantama s nekim trendi uzorkom (poput kariranog ili leoparda), pa će se u ovom trendu pronaći žene različitih stilova. Ne vjerujete? Bacite samo jedan pogled na ponudu popularnih high-street trgovina i uvjerit ćete se da smo u pravu.

Još jedna velika prednost ovih hlača je i ta što prolaze u raznim prilikama, od ležernih, preko poslovnih, do svečanih, pa su pravi spas za dane kada ne znate što odjenuti. 

Što se tiče njihova kombiniranja, vrijede ista pravila kao i za traperice, a to je da ih nema i da ih možete slobodno nositi i uz salonke i uz tenisice, ovisno o prigodi i vašem stilu. A ako vam nedostaje modne inspiracije, na Instagramu je ima napretek.