Leonardovu bivšu Victoria´s Secret nazvao predebelom pa im je rekla "bok"

Foto: Splash News, Victoria's Secret, Instagram

ČINI se kako baš nitko nije pošteđen kritika na račun svog izgleda.


A pritom mislimo i na Victoria's Secret anđelice, koje čitave godine paze na prehranu te redovito vježbaju, kako bi izgledale tako kako izgledaju te kako bi oduzimale dah ženama i muškarcima diljem svijeta.



I dok mi mislimo kako su cure savršene, zahtjevi slavnog brenda, po pitanju izgleda njegovih zaštitnih lica, graniče s dobrim ukusom.

Naime, jedna od bivših anđelica, plavokosa Erin Heatherton, koja je poznata i po vezi s Leonardom DiCaprijom, otkrila je kako je odustala od posla, kada je čula da je predebela. Kako, molimo?!

"Moja zadnja dva Victoria's Secret showa prošla su tako da sam čula kako sam debela te da bi trebala smršavjeti. Pogledala sam se i rekla je li to moguće. Vježbala sam dva puta na dan i jela zdrave obroke, no jednostavno nisam mogla postati dovoljno vitka da zadovoljim stroge zahtjeve", započela je Erin.



"Bila sam jako depresivna, jer sam teško radila i osjećala sam kao da mi je tijelo pružalo otpor. Sjećam se da sam jedne večeri stigla kući s treninga, gledala u hranu i pomislila da možda jednostavno ne bi trebala uopće jesti."



Nakon što je Victoria's Secret pistom posljednji put prošetala 2013. godine, Erin je rekla "zbogom" slavnom brendu, vjerojatno na sreću, iako ne sumnjamo kako je honorar i više nego dobar.

"Shvatila sam da ne mogu paradirati pred svim tim ženama, kojima sam uzro i govoriti im kako je to lako i kako to može svatko."



"Taj osjećaj, koji sam shvaćala kao poraz, zapravo je bio poziv na buđenje, kako bi čvrsto stajala iza svoje svrhe u životu. Odmaknula sam se od skrivanja iza izrađene verzije sebe", zaključila je plavokosa ljepotica, koja trenutno radi na vlastitom kanalu, putem kojeg će pomagati ženama da postanu najvjernije verzije sebe.

Pssst! Erin je s Leom bila 10 mjeseci, a prekinuli su 2012. godine. Nakon prekida, za njega je imala samo riječi hvale, a zaželjela mu je i sve najbolje u budućnosti.