Lijepa monegaška princeza s burnom prošlošću zasjenila holivudske zvijezde

Foto: Getty, Splash 

UNUKA Grace Kelly pomela je holivudsku konkurenciju na svečanom događaju u Los Angelesu.
 
Lijepa monegaška princeza Charlotte Casiraghi na tradicionalnu LACMA Art + Film Gala večer stigla je u bajkovitoj haljini modne kuće Gucci koja joj je osigurala sve poglede.
 
 
Upečatljiva svilena haljina s lancima i dragim kamenčićima te ombre efektom, na kojoj se prelijevaju nježni pastelni tonovi ružičaste, plave, ljubičaste i narančaste dodatno je naglasila princezinu prirodnu ljepotu, unatoč gotovo neprimjetnom make-upu i decentnom nakitu. 
 
 
Čim je stupila na crveni tepih, cijela prostorija okrenula se prema njoj, a golišava Kim Kardashian, dekolte Dakote Johnson i još hrpa slavnih glumica pale su u drugi plan. 
 
Atraktivnoj brineti na svečanom je događaju društvo pravio dečko, francuski producent Dimitrij Rassam, s kojim je započela vezu početkom 2017. godine, nedugo nakon prekida s talijanskim producentom Lambertom Sanfelicem, s kojim je u vezi bila nešto duže od godinu dana. 
 
 
Prije njega, princeza je hodala s komičarom i glumcem Gadom Elmalehom, s kojim ima i trogodišnjeg sina Raphaela.
 
 
A novi odabranik princeze također se može pohvaliti burnim ljubavnim životom i iza sebe već ima jedan propali brak te 6-godišnju kći s manekenkom Mashom Novoselovom.