Livin La Vida Loca, 16 godina kasnije: Ricky Martin pokazao sexy mišiće

Foto: Instagram, Screenshot Youtube 

PROŠLO je nevjerojatnih 16 godina od slavnog hita "Living La Vida Loca".
 
No, gledajući tvorca spomenutog hita, latino pjevača Rickyja Martina, čini nam se kao da je vrijeme stalo.
 
Naime, vjerovala ili ne, Ricky danas ima 44 godine i dvoje djece, no njegovo sexy tijelo ne odaje takav način života, već prije spavanje u teretani, a sve što mi možemo reći jest svaka čast.
 
 
Ricky se mišićima i tetovažama pohvalio na Instagramu, slikom pored bazena u vili u Puerto Ricu. Na drugoj slici, slavni pjevač pokazao je tetovirana leđa i panoramski pogled na jednu od čarobnih plaža, iznad koje se prostire njegova vila, a na trećoj svog sad već odraslog sina, kako zajedno odmaraju u plićaku.
 
 
Podsjetimo, Ricky je 2008. godine postao otac dvojici dječaka, blizancima Matteu i Valentinu, koje je rodila surogat majka. U siječnju prošle godine, latino pjevač prekinuo je 3-godišnju vezu sa svojim partnerom Carlosom Gonzalezom, s kojim je započeo vezu 2010. godine, kada je i napokon priznao da je gay, putem svoje službene web stranice.
 
 
Prošle godine, napustio je i popularni show The Voice Australia, u kojem je bio sudac od 2013. godine. Njega će u showu zamijeniti Ronan Keating, a za to vrijeme, latino zavodnik će se pripremati za svoju nadolazeću turneju, kojom će žariti i paliti Čileom, Argentinom, Urugvajem, Dominikanskom Republikom i rodnim Puerto Ricom. 
 
 
No, da se kratko vratimo na legendarni spot za pjesmu "Livin La Vida Loca". On nije vinuo samo Rickyja u zvjezdanu orbitu, već i domaću manekenku Ninu Morić, koja je bila njegova zvijezda. Tada bez plastičnih dodataka na svom tijelu, Nina je postala predmet žudnje muškaraca diljem svijeta, a i sam Ricky je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je Nina jako sexy te ima prekrasno tijelo. Nažalost, danas nismo sigurni da li bi jednako rekao, s obzirom da se zbog brojnih plastičnih operacija i burnog načina života, njezin izgled šokantno promijenio.