Ljepotica koju danas prati 4 milijuna ljudi postala je slavna zbog ove sitnice

Foto: Instagram

VELIKA je vjerojatnost da je i vi pratite na Instagramu.

Popularna društvena mreža vrvi blogerskim profilima, a neke dame postale su toliko slavne da imaju milijune obožavatelja, ali i milijune na računima.

Jedna od njih svakako je i Negin Mirsalehi, čiji su roditelji Iranci, no odrasla je u Nizozemskoj te danas samo na Instagramu ima 4,3 milijuna sljedbenika.

Modna blogerica postala je planetarno popularna ne samo zbog svojih odjevnih kombinacija, već i zbog prekrasne kose koja je ubrzo postala njezin zaštitni znak i koja se često navodi kao sitnica kojom je stekla planetarnu popularnost, jer se takvom kosom rijetko tko može pohvaliti.

No Negin nije mislila da će završiti u modnim vodama pa je diplomirala marketing, no život često iznenadi, pa je tako i nju. A svima je jasno kako nije pogriješila odabirom karijere, jer putuje, zarađuje, radi što voli, a osim toga, dizajneri joj sami šalju odjeću u nadi da će obući baš njihovu. Također, sve najvažnije modne pozivnice baš uvijek su na njezinoj adresi.

Njezina modna priča započela je 2012. godine kada je otvorila Instagram profil na kojem je počela objavljivati svoje stylinge, putopise i savjete, a ubrzo nakon toga otvorila je blog koji je u kratkom vremenu postigao veliki uspjeh.

U posljednjih 5 godina Negin je tako stvorila poslovno carstvo, surađivala s najpoznatijim dizajnerima i brendovima, lansirala liniju proizvoda za njegu kose, ali i vrlo uspješan YouTube kanal, kao i reality show u nešto drugačijem formatu.

Radi se o showu koji će na njenom kanalu osvanuti samo 24 sata nakon snimanja i tako mjesec dana bez prekida. Također, Negin ima i puno sreće u ljubavi, a sa svojim je markantnim dečkom u sretnoj vezi već 11 godina, a duo ima i neodoljivog psića koji također polako postaje Instagram zvijezda.