Maja Šuput izaziva zavist u zavodljivom crop topu koji ističe njen ravni trbuh

IAKO su zavjete razmijenili još u svibnju, Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov tek su sada našli vremena za medeni mjesec. Otputovali su na egzotične Maldive, a kako je otkrila na svom Instagramu, smjestili su se u luksuznom resortu Park Hyatt Maldives Hadahaa u kojem noćenje u prosjeku košta oko sedam tisuća kuna.

Osim idiličnim krajolikom, Maja zavist izaziva i pozirajući u oskudnim odjevnim kombinacijama, a čini se da su joj trenutno jednostavne kratke hlačice visokog struka omiljen modni komad.

Upravo je u njima pozirala i na posljednjoj fotografiji, a uskladila ih je uz izazovan crop top. Retro izgled naglašen je puf rukavima, koji su opet u modi. Osim što se mogu nositi klasično podignuti na ramenima, ako želite naglasiti ženstvenost i zavodljivost, radije ih spustite i otkrijte ramena.

Vitak struk vješto je istaknula nešto debljim remenom te nije zaboravila ni na modni dodatak za kojim su ovog ljeta ludovale svjetske, ali i domaće trendseterice - predimenzionirani slamnati šešir.