Maja Šuput zablistala u raskošnoj vjenčanici: "THE haljina za moju princezu"

Maja Šuput zablistala u raskošnoj vjenčanici: "THE haljina za moju princezu"
Foto: Matija Habljak/PIXSELL, Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama.

Svadbeno slavlje počelo je nekoliko sati prije svečane ceremonije, a Maja je već tada uskočila u elegantnu bijelu haljinu nalik na vjenčanicu, kojom se pohvalila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

No za samu ceremoniju vjenčanja pjevačica je odabrala puno raskošniju haljinu koju je za nju dizajnirao njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Haljina sa stražnje strane otkriva Majina leđa i ima raskošan slojeviti šlep s volanima, dok je s prednje strane skrojena tako da prati liniju tijela te u gornjem dijelu izgleda kao korzet od prozirnog tila.

Grubnić je fotografiju pjevačice u vjenčanici objavio i na svojem Instagramu uz poduži opis u kojem je opisao kako su odlučili da će baš on dizajnirati vjenčanicu i naglasio kako je dao sve od sebe da haljina za njegovu "princezu" bude savršena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...", napisao je Grubnić koji je na vjenčanje došao u crnom kompletu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara