Maja Šuput nije odoljela trendu koji je među mladenkama pokrenula Meghan Markle

Foto: Instagram, EPA-EFE, Getty Images

KRALJICA svadbi Maja Šuput napokon se našla u ulozi mladenke.

Pjevačica koja iza sebe ima stotine nastupa na vjenčanjima ovog se vikenda udaje za Nenada Tatarinova, a svatovi su se već odavno počeli okupljati na luksuznom istarskom imanju Meneghetti gdje će se održati svadbeno slavlje. Maja je na svojem Instagramu podijelila djelić vesele atmosfere te se pohvalila i svojom elegantnom vjenčanicom, a u svojim storyjima pružila nam je i bolji pogled na svoju frizuru.

Pjevačica se odlučila na elegantnu nisku punđu s pramenovima koji uokviruju lice, kojoj je dodala ukosnicu ukrašenu biserima, jednima od najpoželjnijih modnih dodataka sezone. Istu je frizuru, samo bez efektne ukosnice, na svojem vjenčanju s princom Harryjem nosila i Meghan Markle, a od tada je ovaj look postao jako popularan među mladenkama.

A morate se složiti da je ova frizura zbilja savršen izbor za mladenke jer je univerzalno laskava, a usto i baš uvijek jamči profinjen izgled te eleganciju. Prema uzoru na Meghan, Maja se odlučila i za neutralan make-up na vjenčanju, što je veliki odmak od njezinog uobičajenog looka.