Manekenka Petra Nemcova i danas izgleda bolje od puno mlađih kolegica

Foto: Getty, Instagram

SVE oči u Berlinu bile su uprte samo u nju.

Iako se više ne pojavljuje toliko u javnosti, malo tko je zaboravio manekenku Petru Nemcovu te njezino prekrasno lice i duge noge.
 
 
Lijepa Čehinja danas ima 37 godina, no ništa na njoj ne odaje tu brojku, a to je bilo potpuno jasno i sinoć u Berlinu, gdje je Petra zasjala na crvenom tepihu u dugačkoj, plavoj haljini, koja je otkrivala njezin dekolte, ali i prekrasne noge, po kojima je itekako poznata, no sve je to bilo elegantno zapakirano.
 
Uz raskošne valove na kosi i crveni ruž, Petra je fotografima priredila pravi mali show pozirajući, no vjerujemo kako se nitko nije bunio, posebno muški dio, obzirom da je upravo ona često bila pri samom vrhu najljepših žena na svijetu.
 
 
Češka ljepotica navodno uživa u slobodi, što se itekako vidi na njoj, no još u travnju ove godine šuškalo se kako ju je osvojio prvak Formule 1, Lewis Hamilton, koji osim naslova, očito osvaja i brojne ljepotice. Par je također viđen zajedno u Berlinu, no glasine nikada nisu potvrđene.
 
No, nije sve u njezinom životu bilo med i mlijeko. U prosincu 2004. godine, Petra je preživjela razorni tsunami na Tajlandu, kada je izgubila zaručnika Simona Atleea, koji se utopio. Ona je preživjela tako što se 8 sati držala za palmu, dok nije stigla pomoć,  a u bolnicu je prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebra.
 
 
Neko vrijeme ljubila je i pjevača Jamesa Blunta, a iza nje su propale zaruke s britanskim glumcem Jamiejem Belmanom te veza s bivšim premijerom Haitija, Laurentom Lamotheom.
 
 
No, vjerujemo kako se za ovakvu ljepoticu muškarci i dalje trgaju.