Manekenke su složne: Narančasta je nova crna, a čaša vina najbolji modni dodatak

Foto: Splash

POZNATE manekenke i najbolje prijateljice Bella Hadid i Kendall Jenner sinoć su tulumarile u usklađenim outfitima.

Za YouTube koktel party koji je održan u sklopu Tjedna mode u Parizu obje su odjenule narančaste haljine i izostavile grudnjake, a iz hotela u kojem su odsjele izašle su svaka sa svojom čašom vina u ruci. 

Čini se da su se ugledale na Rihannu koju na fokama iz noćnih izlazaka često možemo vidjeti s čašom u ruci, o čemu je i sama progovorila u emisiji ''The Graham Norton Show'', a više o tome čitajte OVDJE. Primijetili smo da je alkohol općenito postao popularan dodatak jer je nedavno i Bellina sestra Gigi došla na crveni tepih s bocom vina u prozirnoj torbi

Vratimo se na njihove usklađene haljine koje zapravo nisu nimalo slične, nego su samo iste boje koju baš i nismo navikli viđati u svečanim prilikama, no izgledaju iznenađujuće chic.

Kendall je odabrala šljokičastu asimetričnu haljinu s jednim otkrivenim ramenom i iskombinirala je s neprimjetnim prozirnim sandalama, a Bella je nosila svilenu haljinu na kopčanje sa šarenim detaljima na kragni i rukavima, kričavo narančastu torbu i otkačene, upečatljive sandale s detaljima u istoj neonskoj boji.

Je li narančasta zaista nova crna? Slavne manekenke očito misle da jest i vjerujemo da će njih dvije lako u to uvjeriti i mase, a ne bismo se čudili i da čaše vina postanu popularan modni dodatak.