Rihanna stalno krade čaše iz klubova i ima sasvim opravdan razlog za to

Rihanna stalno krade čaše iz klubova i ima sasvim opravdan razlog za to
Foto: Splash

POZNATO je da Rihanna život živi kako ona želi i ne pridaje pažnju onome što drugi pričaju.

Poznata pjevačica s pregršt hitova iza sebe sada ima i svoju liniju šminke i donjeg rublja te poseban stil odijevanja koji samo ona može nositi. To je samo dio razloga zašto mnogi vole Rihannu pa su joj spremni oprostiti i kada radi neke stvari koje se čine pogrešnima.

Primjerice, kada iz klubova ili restorana odlazi s punom čašom vina u ruci. Ili, kako bi neki rekli, kada ukrade čašu iz restorana. RiRi je nedavno gostovala u britanskoj emisiji The Graham Norton Show gdje je promovirala svoj novi film, a Graham je pokazao seriju paparazzo fotografija na kojima se vidi kako Rihanna iz raznih restorana i barova odlazi s punom čašom vina.

Kao da je bila spremna ići dalje, ali nije htjela ostaviti svoje piće, pa ga je ponijela sa sobom.

RiRi je u svojem stilu za jednu od fotografija rekla kako je to možda "ona čaša koju sam donijela u klub", dok je za drugu rekla kako ju je samo vratila u hotel iz kojeg ju je ponijela kada je krenula u klub.

Za kraj, Graham joj je pokazao fotku na kojoj iz restorana nosi cijelu bocu vina, na što je Rihanna u svojem stilu dodala: "Moja mama će ovo vidjeti. Oprosti mama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara