Maštate o Gucci torbici? Pronašli smo odličnu kopiju klasičnog modela

Foto: Instagram, H&M, Gucci

KADA je riječ o dizajnerskim torbicama, nitko se ne može mjeriti s talijanskom modnom kućom Gucci.

Luksuzni brend jednostavno zna što žene žele, a njihovi modeli bezvremenski su klasici. Dizajnerska kuća također svake sezone izbaci bar jedan hit, za kojim polude baš sve fashionistice, a u posljednje vrijeme omiljeni su im Dionysus i Silvie modeli.  
 
Ipak, rijetko tko može izdvojiti par tisuća kuna za jednu jedinu torbicu, no srećom tu su vjerne kopije. A maštate li o jednom modnom klasiku, poput Gucci GG Supreme torbe, imamo dobre vijesti za vas.
 
 
Ova torba s razlogom ne izlazi iz mode jer, osim što uvijek izgleda stylish, jako je praktična i u nju stane sve što vam treba pa i više o toga. Također, legendarni uzorak i kožni detalji donijet će svakom vašem outfitu dozu luksuza i istaknuti vas iz mase. Jedini "problem" je njena cijena, jer ova torba stoji 790 eura, odnosno malo manje od 5900 kuna.
 
No, tu u spas priskače jedan popularni brend, koji u ponudi ima jako dobru kopiju po puno, puno nižoj cijeni. A riječ je o H&M-ovoj torbi, koja je stajala 260 kuna, ali je sada na sniženju i košta još manje.
H&M, 103 kn
 
Sličnost je zaista velika, a iako se vidi da se ne radi originalnoj Gucci torbi, povoljni model donosi iste prednosti. Svi ključni detalji su tu, od kožnih ručki do oblika, a H&M-ova torba čak dolazi i s primamljivim dodatkom - clutch torbicom istog uzorka. Može li bolje?
 
Ovo je zaista jedna od boljih kopija dizajnerske torbe koju smo vidjeli, a i cijena joj je jako primamljiva pa baš zato smatramo da se ovakvu priliku ne isplati propustiti.