Meghan Markle je definicija elegancije u crnoj haljini svog omiljenog brenda

Foto: EPA-EFE, Splash

VOJVOTKINJA od Sussexa Meghan Markle jučer je imala svoje prvo samostalno službeno pojavljivanje u javnosti.

Bez princa Harryja i ostatka britanske kraljevske obitelji prisustvovala je otvorenju izložbe "Oceania" na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji i ponovo nas apsolutno oduševila svojim outfitom.

Meghan je ostala vjerna svojoj omiljenoj dizajnerskoj kući Givenchy koja je dizajnirala i njenu vjenčanicu te joj je općenito omiljen odabir za kraljevske događaje

Ovoga puta nosila je crnu midi haljinu brenda s prozirnim i detaljima od baršuna, čija je cijena gotovo 21 tisuću kuna. Crnu haljinu iskombinirala je i s crnim modnim dodacima - clutch torbicom također s potpisom luksuznog francuskog brenda od 11,5 tisuća kuna i salonkama s otvorenom petom modne kuće Aquazzura koje često nosi i koje koštaju oko 4000 kuna.

Kosu je ponovo popeglala, baš kao i zadnji put kada smo ju vidjeli u javnosti na dodjeli nagrada Coach Core Awards u ponedjeljak. Look je upotpunila srebrnim naušnicama s dijamantima, iako dress code kraljevske obitelji brani nošenje dijamanata tijekom dana, no to je pravilo koje i ona i Kate Middleton stalno krše.

Od glave do pete u crnom, Meghan je izgledala elegantnije no ikad, a zanimljivo je da je jučer bilo i točno godinu dana od njenog prvog pojavljivanja u javnosti s princom Harryjem, na Invictus Games turniru u Torontu, kada je nosila bijelu košulju i traperice.