Meghan Markle je otkrila kako se nosi s negativnim vijestima o sebi

Foto: EPA-EFE

MEDIJI ne prestaju pisati o njoj otkako se u javnosti saznalo da je u vezi s princem Harryjem, a s vremenom postaje sve popularnija. 

Posljednjih tjedana posebno su se zakačili na njenu navodnu svađu s Meghan Markle oko čega su morali intervenirati i iz Buckinghamske palače poslavši The Sunu službeno priopćenje kojim su porekli te glasine.

A ako se pitate kako se trudna Meghan nosi sa svim tim negativnim i lažnim vijestima o sebi, odgovor na to ne bi vas trebao iznenaditi. Naime, kako prenosi Vanity Far, vojvotkinja vijesti o sebi uopće ne čita.

"Meghan vjeruje u karmu i ne voli čitati negativne vijesti i komentare o sebi... Smatra da je trenutno na meti britanskih medija, a iako prati aktualnosti iz svijeta, trudi se izbjeći sve medijske napise o sebi", ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za časopis.

A kako bismo vam malo skrenuli misli sa svega negativnog što ste dosad pročitali o njoj, u nastavku smo izdvojili nekoliko pozitivnih činjenica o Meghan koje su uz to i zanimljivije od njenih navodnih svađa s Kate Middleton i kojekakvih drugih izmišljotina o kojima ste mogli čitati proteklih godinu dana.

Za početak, Meghan je očito jako posvećena humanitarnom radu. Do sada je već izdala humanitarnu kuharicu u suradnji s londonskom pučkom kuhinjom u koju i redovito odlazi posljednjih mjeseci.

Meghan ima i sjajnu radnu etiku te planira raditi sve do porođaja ili dok joj god trudnoća to bude dopuštala. 

A posljednje, no ne i manje važno, jest njen besprijekoran stil kojim je zaludila žene diljem svijeta koje masovno kupuju sve što ona obuče, što je dovelo do povećanja broja zaposlenih u mnogim brendovima koje je Meghan dosad nosila.