Meghan Markle upravo je prošetala u još jednoj savršenoj proljetnoj haljini

Foto: Splash, Self-Portrait

ZARUČNICA britanskog princa Harryja ima novi stilski potpis.
 
Nakon što nas je tijekom zimskih mjeseci nebrojeno puta oduševila svojim odličnim kaputima, sada ih je zamijenila haljinama. Proteklog tjedna prvo je prošetala u odličnoj prugastoj haljinici modne kuće Altuzarra, zatim je pokazala sve čari male crne haljine u relativno povoljnom komadu brenda Black Halo, a sada je prošetala u još jednoj haljini koja je savršena za proljeće.
 
 
Meghan i Harry bili su na svečanom prijemu s australskim premijerom Malcolmom Turnbullom u zapadnom Londonu. Za tu prigodu Meghan je odjenula lepršavu zelenu haljinu s plisiranim donjim dijelom i crno-bijelim cvjetnim printom te potpisom brenda Self-Portrait čije haljine voli nositi i njena šogorica Kate Middleton. Na web stranici britanskog brenda otkrili smo da je cijena ove haljine 300 funti, što je oko 2500 kuna, kao i da ima otvorena ramena i preslatke rukaviće s volanima.
 
 
Meghan je preko haljine odjenula klasični crni sako modne kuće Alexander McQueen koji je bojom uskladila s torbicom i salonkama Manolo Blahnik koje smo na njenim nogama vidjeli već nekoliko puta.