Mila priznala kako joj je Ashton u početku služio samo za seks bez obaveza

Foto: Splash News, Getty

SLAVNA glumica otkrila je dosad nepoznate detalje veze sa svojim suprugom Ashtonom Kutcherom.


32-godišnja Mila, koja trenutno očekuje svoje drugo dijete, tako je otkrila kako je u početku njezina veza sa 6 godina starijim Ashtonom bila vrlo slična onoj iz njegovog filma "No Strings Attached".



Podsjetimo, u spomenutom filmu, Ashtonova partnerica bila je Natalie Portman, a filmski par počeo se casual viđati, odnosno seksati bez obaveza, sve dok nisu shvatili kako su ludo zaljubljeni.

"Ne znam smijem li ispričati tu priču, jer bi mogla završiti u nevolji. Oboje smo glumili u sličnim filmovima te smo trebali obratiti pozornost na njih, jer takve stvari ne uspijevaju u stvarnom životu. No, mi smo doslovno živjeli naše filmove te si dali ruku i rekli si kako ćemo se samo zabavljati", ispričala je Mila.



Priznala je i kako nikome od njih nije palo na pamet da se vjenčaju, jer su oboje prethodno bili u dugogodišnjim vezama. Ashton je bio u braku s 15 godina starijom Demi Moore, dok je Mila ljubila zvijezdu filma "Sam u kući", Macaulayja Culkina, koji je danas samo još jedan primjer posrnule holivudske zvijezde.

"Tri mjeseca kasnije, više mi takav odnos nije bio zabavan, a godinu dana kasnije smo se odlučili vjenčati", iskreno je priznala.



Par se upoznao davne 1998. godine, na setu serije "Lude sedamdesete", no među njima se tada baš ništa nije dogodilo. Prije nekoliko godina, Ashton ju je pozvao na jedan tulum, no tada ju je htio smjestiti svom prijatelju. No, to mu se obilo u glavu, jer se na kraju glumac ludo zaljubio.

Kao kruna ljubavi, 2014. godine stigla je kćerkica Wyatt, a zgodni par trenutno očekuje svoje drugo dijete.