Minice i ovog ljeta vladaju zagrebačkim ulicama i siguran su mamac za poglede

Foto: Luka Šangulin/Index

ŠTO kraće, to bolje! To je očito modni moto Zagrepčanki za ovo ljeto.

Unatoč trendovima koji posljednjih godina na tron stavljaju midi, pa čak i maxi modele haljina i suknji, zagrebačke ulice i ovog su ljeta preplavili minjaci koji su se pokazali i kao najsigurniji mamac za poglede.

Zagrepčanke u mini haljinama i suknjama potvrdile su i da su najbolji izbor obuće uz gole noge modeli s povišenom petom koji vizualno čine noge dužima i vitkijima. A u takvoj kombinaciji izgledat ćete skockano i ako je upotpunite najobičnijom majicom.

S druge strane, moramo pohvaliti i dame koje su hrabro i uspješno uz kratku haljinu ili suknju isfurale sportske tenisice koje su ovog ljeta gotovo i popularnije od svih drugih modela obuće, primjerenijih za ovo doba godine.

Što se tiče samih minjaka, uočili smo najviše klasičnih modela, poput traper i kožnih suknji te lepršavih haljinica s volanima i jednostavnih uskih modela s tankim naramenicama.

Izdvojili smo nama omiljene stajlinge s kratkim haljinama i suknjama sa špice među kojima ćete sigurno pronaći hrpu modne inspiracije za ovo ljeto.