Mjesto na koje vas je odveo na Valentinovo otkriva puno o njegovim namjerama

Foto: Instagram

ŽELITE ga testirati? Ovo je najlakši način.

Jučer su pravi, ali i potencijalni parovi diljem svijeta slavili Valentinovo. Ako spadate u ovu potonju skupinu ljudi, koja još uvijek nije jasno definirala na čemu su, zanimat će vas činjenica kako mjesto, na koje vas je jučer odveo, možete otkriti puno toga o njegovim namjerama.

1. Restoran

Muškarac koji ženu vodi na večeru, onaj je koji je zainteresiran i želi saznati nešto više o njoj te mu nije problem uložiti vrijeme i novac. I odlazak na piće je super, no restorani su ipak tiša i intimnija mjesta.

2. Kino

Iz nekog razloga, ovaj muškarac nije baš neki govornik. Možda je sramežljiv, a možda se ne trudi previše vas upoznati. Time pokazuje da je tip koji će prije razmišljati o sebi nego o vama. Za prva dva, tri sastanka, kino tako nije najbolji izbor.

3. Kava

On igra na sigurno i nije previše originalan, a to je ono što vrlo vjerojatno možete i očekivati od njega - izostanak avanture i spontanosti, uz poneku iznimku, naravno.

4. Bar

Drugim riječima, večernji izlazak na čašu vina može označavati dobru zabavu i spontanost, ako se ne radi baš o prvim sastancima, no ako se ipak radi, to može biti i znak za oprez da imate posla s igračem. Drugim riječima, to znači da su šanse da imate posla s muškarcem koji će imati "važnija" posla onda kada ćete ga vi trebati.

5. Druženje kod njegovih prijatelja

Za neke od prvih spojeva, ovo definitivno nije dobro mjesto. Kao prvo, to bi moglo ukazivati na to da imate posla s muškarcem koji sve voli požurivati, a drugo da imate posla s onim koji nipošto ne želi mijenjati svoje planove, čak ni zbog vas, jer ne želi ništa propustiti.

6. Kreativni spoj

Frajer koji se istinski potrudi za prvi spoj smisliti nešto originalno, onaj je koji zaslužuje šansu. On voli preuzimati odgovornost, a to može biti itekako seksi, jer zna što želi i ne boji se to dobiti.

7. Kod njega doma

Njemu se nije dalo potruditi oko vas, a možda niti ne želi da vas netko vidi u javnosti, jer mu je samo do seksa pa je morao pokušati. Trebam li vam jedan takav? Definitivno ne!

8. Baš nigdje

Bez obzira slavi li on Valentinovo ili ne, ako se nje potrudio izvest vas na niti jedno od gore navedenih mjesta, ne može biti jasniji oko svojih namjera.