Možete li vjerovati da su se ovi slavni parovi upoznali na spoju na slijepo?

Foto: Instagram, X17

SLAVNI se često zaljubljuju u druge slavne jer se kreću u istim krugovima i to je nešto što smo svi već odavno prihvatili kao normalnu stvar.
 
No nisu se baš svi celebrity parovi zaljubili na setu zajedničkog filma ili na nekoj glamuroznoj holivudskoj zabavi, neki od njih upoznali su se na spoju na slijepo. Zapravo i puno više njih no što mislite imalo je dogovorene spojeve s nepoznatim osobama koji su se razvili u neke od danas najpoznatijih veza svih vremena. U nastavku otkrijte o kojim je parovima riječ:
 
Meghan Markle i princ Harry
 
 
Spoj im je namjestila Harryjeva prijateljica iz djetinjstva i PR direktorica modne kuće Ralph Lauren, Violet von Westenholz, koja je Meghan upoznala preko posla. Iako su oboje javne osobe, nijedno od njih nije znalo s kim se ide naći, a Harry je u nekoliko intervjua naglasio kako je za njega to bilo "jedno od najljepših iznenađenja u životu". Awww...
 
Gisele Bundchen i Tom Brady
 
 
U intervjuu za časopis Details 2009. godine Tom je priznao da ga je prijatelj nagovorio da ode na spoj s Gisele i to samo nekoliko tjedana nakon što je prekinuo glumicom Bridget Moynahan. "Bilo je to 2006. godine i prijatelj mi je rekao da moram upoznati žensku verziju sebe", ispričao je tada Brady, a čini se da mu je prijatelj bio u pravu jer, osim što su oboje prekrasni, sigurno imaju i puno zajedničkih interesa jer su u skladnom braku već više gotovo 10 godina.
 
Jennifer Aniston i Brad Pitt
 
 
Par koji javnost nije preboljela ni 13 godina nakon prekida i za koji sada ponovo navija da budu zajedno jer su oboje opet slobodni, također se upoznao "na slijepo", a spoj su im dogovorili njihovi agenti.
 
Khloe Kardashian i Tristan Thompson
 
 
Iako je bila u braku s NBA zvijezdom Lamarom Odonom, košarkaša Tristana Thompsona s kojim sada čeka i svoje prvo dijete Khloe ipak nije upoznala preko bivšeg. Upoznao ih je Khloein dobar prijatelj, Brandon Jennings, koji je također košarkaš, a dogovorio im je spoj na slijepo u restoranu u hotelu Bel-Air. "To je bilo to. Kliknuli smo na prvu," izjavila je Khloe u realityju  Keeping Up With The Kardashians.
 
Salma Hayek i François-Henri Pinault
 
 
Za razliku od prethodnih parova, Salma i François-Henri nisu imali uspješan spoj na slijepo, no na kraju su ipak završili skupa. "Naš prvi spoj bio je užasan. Nisam ni znala da idem na spoj, mislila sam da idem na event. Kada sam shvatila o čemu se radi, bila sam jako ljuta na svoje prijatelje koji su mi namjerno smjestili jer su znali da neću pristati na nikakav spoj. A iako je naš početak bio loš, priča ima sretan završetak", otkrila je Salma u intervjuu za časopis Latina.
 
Blake Lively i Ryan Reynolds
 
 
Njih dvoje možda se nisu upoznali na spoju na slijepo, ali zato jesu na dvostrukom spoju, gdje su se oboje bili u pratnji drugih ljudi. "Bio je to jedna od najneugodnijih spojeva u mom životu jer je ispočetka bilo preočito da između mene i Blake frcaju iskre, kako nama samima, tako i našim pratnjama", prisjetio se Ryan u intervjuu za Entertainment Weekly.
 
Cindy Crawford i Rande Gerber 
 
 
Iako njih dvoje tehnički i nisu imali spoj na slijepo, jer je Rande dobro znao tko je supermodel Cindy Crawford te koliko je prekrasna, ona njega nije poznavala. No ono čime ga je ipak na kraju osvojila nije bio njen izgled, već njena "iznenađujuća pristupačnost i opuštenost", kako je naglasio u brojnim intervjuima.
 
Jessica Biel i Justin Timberlake
 
 
Upoznala ih je Jessicina kolegica iz serije 7th Heaven Beverley Mitchell i to na dodjeli Zlatnih globusa 2007. godine, nedugo nakon Justinovog prekida s Cameron Diaz. Povezali su se odmah i već pri prvom susretu krenuli s flertom, a sve ostalo je sada već povijest.