Na pomolu je nova celebrity svađa: Kim nazvala Taylor glumicom i lažljivicom

Foto: Instagram, JLP, GQ, Splash News, Getty

OVIH dana, Taylor Swift je u središtu pozornosti.

A čini se kako Kim Kardashian ne voli kada je netko drugi zanimljiviji od nje pa ne samo da se ovih dana ponovno skinula za slavni časopis GQ, već je i u intervjuu za isti otkrila kako je Taylor prava lažljivica.



Iako se nije poslužila točno tim riječima, zaključak je vrlo jasan, a sve se vrti oko pjesme njezinog supruga Kanyea Westa "Famous", u kojoj je on spustio slavnoj pjevačici, rekavši kako ju je on učinio slavnom. "Taylor je odobrila tu pjesmu, no odjednom je odlučila ponašati se kao da se to nikad nije dogodilo. No, s Kanyeom u studiju su tada bili brojni važni ljudi iz svijeta glazbe i svi su čuli njihov telefonski razgovor", započela je slavna starleta.



"Kada dođem na crveni tepih Grammyja, svi će misliti kako sam ja protiv svega toga, a ja ću se samo smijati i reći kako sam cijelo vrijeme znala što se događa, tako mu je rekla, a onda je došla na pozornicu te ga izvrijeđala, kako bi ponovno ona ispala žrtva", zaključila je Kim.


"Kanye i Taylor nisu se čuli nakon toga, osim što je njezin odvjetnik sastavio pismo, u kojem stoji da moj suprug mora uništiti tu snimku, kako se ne bi saznalo da je ona to sve odobrila." Slavna starleta uvjerena je kako je netko iz tima njezinog supruga otkrio Taylor da postoji snimka pa je zato tako i reagirala.



No, Taylor dotičnoj nije ostala dužna. "Taylor nema ništa protiv Kim te razumije pod kakvim je ona pritiskom. Sve što je rekla je bilo samo ponavljanje onoga što joj je Kanye rekao", otkrio je njezin glasnogovornik. Taylor ne poriče kako je vodila taj razgovor s Kanyeom, no kako nije čula pjesmu prije, već kad i svi ostali te je ona bila vrlo ponižavajuća.



Nekako nam se čini da si moramo napraviti kokice, jer ovo sigurno nije kraj svađi...

Pssst! I Taylorina bivša najbolja prijateljica Katy Perry, koju je plavokosa pjevačica optužila da joj je pokušala sabotirati turneju, jednom je prilikom otkrila kako je Taylor "Regina George u ovčjem kaputu". Regina George glavni je lik u slavnom filmu "Zločeste cure" pa se zna što je time htjela reći.