Najava hita: Fenomenalna knjiga Michelle Obame stiže u naše knjižare

RIJETKO koja žena u današnje vrijeme ima toliko utjecaja na globalnu kulturu kao Michelle Obama.  
Prije nekoliko mjeseci objavila je svoju knjigu naslova "Moja priča" (engl. Becoming) koja je postala instant-bestseler. Michelle se smatra glasom razuma i srca modernih žena i sve što napiše vrijedi pročitati.

"Moja priča" svakako je globalni nakladnički događaj jer je knjiga dosad prodana u deset milijuna primjeraka i objavljena na 45 jezika. Kad govorimo o velikim hitovima, govorimo o ovakvim knjigama.

Hrvatsko izdanje u prodaji je od 3. lipnja, a mi vam predstavljamo naslovnicu knjige. 

"Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, jedna je od žena kojoj se na svijetu najviše dive. Kao prva dama – prva Afroamerikanka u toj ulozi – pomogla je u stvaranju najsrdačnije i najotvorenije Bijele kuće u povijesti, a pritom se etablirala kao moćna zagovornica žena i djevojaka u Sjedinjenim Državama i po cijelom svijetu, dramatično zaokrećući način života u obiteljima prema zdravijem i aktivnijem življenju, stojeći pritom uza svojega supruga dok je vodio Ameriku kroz neke od njezinih najtežih trenutaka.

U svojim iznimno otvorenim i iskrenim memoarima 'Moja priča' Michelle Obama poziva čitatelje u svoj svijet, govoreći o iskustvima koja su ju oblikovala: od djetinjstva u South Sideu u Chicagu, do godina kada je radila kao menadžerica noseći se sa zahtjevima i majčinstva i posla, sve do vremena provedenog u Bijeloj kući te povratka u život privatne građanke.

Gospođa Obama u svojim memoarima toplo i pronicljivo opisuje svoje pobjede i razočaranja, i javna i privatna, iznoseći cijelu svoju priču onako kako ju je živjela – svojim riječima i pod svojim uvjetima.“