Najljepša glumica na svijetu i njezina kći u usklađenim izdanjima izgledaju isto

Foto: X17

13-GODIŠNJA kći glumaca Jennifer Garner i Bena Afflecka, Violet, iz dana u dan sve je sličnija svojoj majki.

Tinejdžerici je to itekakav kompliment s obzirom na to da je Garner časopis People ove godine proglasio najljepšom ženom na svijetu.

Osim što su već isto visoke, imaju i jednaku građu te frizuru, a sada su ih paparazzi fotkali i u usklađenim izdanjima koja su dodatno skrenula pažnju na to koliko su slične. 

Mama i kći snimljene su tijekom zajedničkog šopinga u Los Angelesu, a obje su za tu prigodu obukle široke kombinezone i potvrdile da znaju što je "in". 

Jennifer je nosila crni model s patentnim zatvaračem ispod kojeg je obukla običnu bijelu majicu, a na nogama je nosila crne tenisice. Violet je odabrala bež kombinezon s V-izrezom i preko njega je obukla crni kardigan, još jedan "must-have" komad za ovu jesen, dok je izborom obuće ostala u ljetu i obula japanke.

Osim što su pokazale da prate trendove, u usklađenim izdanjima ih je bilo još teže razlikovati, a ako je suditi prema njihovim osmijesima na fotkama, mama i kći se i odlično slažu te su se u šopingu sjajno zabavile.

Podsjetimo, osim Violet, Jennifer i Ben zajedno imaju 10-godišnju kćer Seraphinu te sedmogodišnjeg sina Samuela. Njih dvoje su u braku bili 13 godina, od 2005. do 2018., no posljednje tri godine nisu živjeli zajedno, a razvod se odužio zbog Benovih odlazaka na odvikavanje od alkohola i kocke.