Najljepša žena svijeta navodno je osvojila još jednog popularnog klinca

Foto: Instagram, Splash News

ONA je poznata manekenka, a on jedan od najpopularnijih pjevača današnjice.
 
No krenimo prvo s njom. Radi se o 20-godišnjoj Hailey Baldwin koja je ove godine proglašena najljepšom ženom na svijetu prema izboru časopisa Maxim.
 
 
S druge strane, njegovo ime je Shawn Mendes, a radi se o 19-godišnjem pjevaču i tekstopiscu čije se pjesme neprestano vrte na radio postajama diljem svijeta, a klinke doslovno luduju za njim.
 
 
A čini se kako upravo oni čine novi par na holivudskoj sceni, jer se duo nije odvajao jedno od drugog na nedavnoj dodjeli nagrada MTV EMA.
 
 
Prema izjavama svjedoka, golupčići su se trudili pokazati svima da su zajedno, iako oboje o svemu mudro šute, jer se dobro zna da se tako dobiva dobar dio medijskog kolača od kojeg se itekako dobro živi. "Cijelu večer se nisu odvajali jedno od drugog, a poljupci su prštali sa svih strana", prenosi britanski The Daily Mail.
 
 
 
Zanimljivo, Hailey je svjetsku slavu stekla druženjem s još jednim raspjevanim i planetarno popularnim klincem, Justinom Bieberom, s kojim je imala kratku avanturu 2015. godine, a slike njihovih vrućih poljubaca s dočeka Nove godine na egzotičnom otočju u sekundi su preplavile svijet.
 
 
Kad bolje razmislimo, Justin je prvi koji je Hailey vinuo u zvjezdanu orbitu, a potom je to učinilo i njezino blisko prijateljstvo s još slavnijim sestrama Jenner te Hadid.
 
 
A služi li joj trenutačna "vruća roba" Shawn Mendes samo za dodatnu promociju ili se doista dogodila ljubav, pokazat će vrijeme.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Hailey Baldwin, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Hailey Baldwin.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.