Najseksi slikarica na svijetu: UFC-ova ring djevojka Brittney Palmer



IAKO je postala poznata još dok je radila za borilačku organizaciju WEC, Brittney Palmer je planetarnu popularnost dostigla tek nakon dolaska u UFC. Putem slave, koji je ring djevojkama prokrčila prelijepa Arianny Celeste, sada hoda i ova privlačna mlada ljepotica koja kruh zarađuje noseći table između borilačkih rundi. Ipak, da Brittney ne raspolaže samo fizičkim atributima, UFC-ova ring djevojka je javnosti otrkila u posljednjem intervjuu za Yahoo.sports. Ona naime želi postati slikarica.

"Oduvijek sam bila bistro dijete i moja majka je znala da ću u životu raditi nešto kreativno. Čim sam završila srednju školu počela sam plesati i fokusirala sam tada karijeru na to. Paralelno sam radila i kao ring djevojka, a odnedavno i slikam. Već sam slikala u srednjoj školi, a sada sam se tome posvetila vrlo ozbiljno", izjavila je lijepa slikarica.

"Ljudi stereotipiziraju MMA fanove, no ja na to ne gledam na taj način. Vjerujem da oni mogu prepoznati moju umjetnost jer su MMA fanovi vrlo pametni. Jednostavno im do sada nitko nije predočio nešto slično. Ne zanima me prodaja slika ljudima koji mogu potrošiti 10 ili 15 tisuća dolara na jedan komad. Moje slike koštaju od 50 pa sve do 450 dolara. Nađe se nešto i po tisuću", dodaje Palmer.

Motivi su joj raznoliki, a među njima se mogu pronaći i oni iz svijeta sporta, glazbe. "Najveća slika koju sam do sada naslikala je predstavljala Muhameda Alija. Naslikala sam ju jer Dana White voli tog boksača. To je jedna od mojih prvih slika i poklonila sam je svom šefu Whiteu jer je zaista divan", objašnjava. "Sada slikam čitav kalendar koji će biti baziran na motivima iz 60-ih i 70-ih godina. Bit će vrlo prirodan, u nekom hipi stilu…Želim i da se svidi djevojkama, a ne samo muškarcima jer je s njima lako. Drago mi je da moj rad prepoznaju i pripadnice ljepšeg spola".

Unatoč tome što je cijeli svijet gleda kao lijepu djevojku s tablom u ruci, Brittney se želi odmaknuti od te karakterizacije. "Ne bih željela da me se prepoznaje kao neku seksi žensku u ringu. Ja bih željela biti cool dama koja slika rock zvijezde i uči svirati električnu gitaru", zaključuje Palmer.