Najsigurnije: Leonardo je sinoć tulumario ispod šilterice kako bi se sakrio od bivših cura

Foto: Splash News, Getty

OSKAROVAC je i u petom desetljeću neumorni zavodnik.


Naravno, radi se o 43-godišnjem glumcu Leonardu DiCapriju kojemu je omiljena aktivnost u slobodno vrijeme osvajanje dugonogih, plavokosih manekenki.



Više ni on sam vjerojatno ne zna broj onih koje su se tijekom godina našle u njegovom krevetu, a samo su dvije bile blizu da ga smire.

Prva je bila brazilska ljepotica Gisele Bundchen s kojom je proveo 7 godina no ljubav je pukla kada je ona shvatila da ga neće smiriti. Druga je bila njezina izraelska kolegica Bar Refaeli no ni ona ga nije uspjela dovesti u red. Zanimljivo, obje su danas u sretnim brakovima te imaju djecu, dok Leo voli sve mlađe i mlađe manekenke.



A sinoć se glumac zabavljao u Los Angelesu na zabavi koju je organizirala The WME Talent agencija i na koju su stigle sve poznate face iz svijeta šoubiznisa no nije stigao u pratnji neke ljepotice, već svog najboljeg prijatelja, glumca Tobeyja Maguirea.



No unatoč tome, na istoj zabavi bilo je čak nekoliko njegovih bivši pa je i to možda razlog zašto je Leo tulumario s crnom šiltericom na glavi.



Jedna od uzvanica tako je bila njemačka ljepotica Toni Garrn koja je s njim bila od 2012.-2014. godine, a ostavila ga je nakon njegovog tulumarenja u Miamiju s čak 20 djevojaka.



Bila je tu i Kelly Rohrbach, zvijezda filma "Baywatch" za koju se šuškalo da ju je Leonardo zaprosio no umjesto vjenčanja, par je potvrdio prekid.



Ljepotica je na zabavu stigla u "veselom" izdanju pa tko zna, možda ga niti nije vidjela.