Nakon slike na kojoj mu ljubi sestru u usta: Romeo Beckham odgovorio hejterima mame Victorije

Foto: Instagram, Twitter

ON uživa u njenim poljupcima i briga ga što vi imate za reći.

Mezimica slavnog para Beckham, preslatka Harper, prošlog je vikenda proslavila svoj 5. rođendan. Tom prilikom, ponosni mama i tata, David i Victoria, na svojim su društvenim profilima objavili preslatke slike na kojima ljube Harper te joj tako žele sretan rođendan.

No, Victoria je svojom slikom izazvala bijes djela javnosti, zbog načina na koji ljubi kćerkicu, a to je u usta.



I dok se ona sama nije oglasila na optužbe, očito zato što ju nije briga što misle dežurni dušebrižnici, oglasio se njezin 13-godišnji sin Romeo, slikom na Twitteru.



Naime, na slici ga mama Victoria nježno ljubi u obraz, a ispod piše: "I dalje volim mamine poljupce", a prigodno je dodao i emotikon srca. "Dječak se nikada ne bi trebao poslužiti društvenim medijima, kako bi obranio svoju majku, no činjenica kako je to učinio, pokazuje koliko su dobar posao napravili njegovi roditelji", samo je jedan od komentara na Romeov potez.



I ostali komentari bili su u tom duhu, a i brojne majke stale su u obranu pjevačice i dizajnerice, koja inače slovi kao hladna i nezainteresirana, zbog činjenice kako se rijetko smije u javnosti.

No, što god mislili o njoj, činjenica jest kako je bivša Spajsica uvijek našla vremena za svoju veliku obitelj, unatoč brojnim poslovnim obvezama i putovanjima, a njezina tri sina, pretvorila su se u prave male džentlmene, koji u svakom javnom istupu pokazuju koliko im znače njihovi roditelji i njihova podrška.



A upravo je to ono što bi trebalo začepiti usta internetskim trolovima.