Napokon ukroćen: Glumac Shia LaBeouf kleknuo pred svoju djevojku Miju

Foto: Getty, Splash News

ZNAČI li to da se posrnuli glumac ipak odlučio malo smiriti?

Glumac Shia LaBeouf u posljednje je vrijeme novinske stupce punio samo skandalima, a sve je počelo njegovom ulogom u spotu za pjesmu "Elastic Heart", koji se našao na udaru kritika kako "promiče pedofiliju" te kako 29-godišnji glumac u njemu neprimjereno dodiruje maloljetnu plesačicu Maddie Ziegler.

Nakon toga zaredalo se još nekoliko skandala, uglavnom pijanih javnih  ispada, no čini se kako se glumac sada odlučio malo smiriti.



Kako prenosi US Weekly, Shia je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Miu Goth, koja je sada ponosna vlasnica njegovog srca, ali i velikog, dijamantnog prstena. Još prošloga mjeseca, u svom ekperimentu u kojem je proveo 24 sata vozeći se u dizalu, glumac ju je nazvao "svojom zaručnicom".

Podsjetimo, par je vezu započeo 2012. godine, na setu filma "Nymphomaniac: Vol II", a glasine o zarukama pojavile su se još prošlog ožujka, kada se glumica pojavila na reviji brenda Miu Miu u Parizu, s velikim dijamantnim prstenom na ruci, no to se pokazalo kao lažna uzbuna, jer je par ubrzo prekinuo, nakon što je u javnost procurila snimka na kojoj joj on prijeti. Shia se tada kratko našao u zagrljaju kolegice Sashe Lane.



Nije tajna kako je par prekidao čak nekoliko puta u ove 4 godine, no uvijek bi se vraćali jedno drugome.

Prethodno, Shia je dvije godine ljubio stilisticu Karolyn Pho, a godinu dana kolegicu Carey Mulligan, koja je s njim prekinula 2010. godine.